 |
איך מיישנים סטייק? |
 |
 |
אחד המושגים שאנו שומעים יותר ויותר כסוד כמוס לאחת בשר טעים הוא יישון הבשר. יישון הבשר הוא תהליך שבו הבשר עובר ריכוך, בצורה מבוקרת ויזומה. לכל מטרה שלא תרצו להשתמש בבשר כדאי לקנות חומרי גלם איכותיים וטריים וללכת לקצב שאנו סומכים עליו המחזיק בבשר טרי ואם חשוב לכם – אז גם כשר. |
מאת: |
דוד כהן |
פורסם ב: |
13/06/2019 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
125 |
|
 |
מפעל בשר |
 |
 |
אחד הדברים האהובים ביותר על הישראלי הוא בשר. לא בכדי אנשים רבים הולכים למסעדות ומזמינים סטייקים, ואפילו יותר אנשים בוחרים לעשות על האש בכל הזדמנות שנקרית בדרכם |
מאת: |
nextarget interactive |
פורסם ב: |
25/08/2014 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
3780 |
|
|
|
 |
מתכון לחג ראש השנה |
 |
 |
ככה זה, בראש השנה כל המשפחה נאספת כולם מביאים עימם ביום הזה את מיטב מעשי ידיהם כמו בכל שנה. כבר טעמתם מכל אותם מאכלים בערך כאורך חייכם? נמאס לכם מאותם מאכלים קבועים שכל שנה מציפים את שולחן החג שלכם? |
מאת: |
אמיר רג'ואן |
פורסם ב: |
05/09/2012 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
4149 |
|
 |
קייטרינג בשרי |
 |
 |
כאשר מסעדות מציעות לרוב מטבח בשרי או חלבי בלבד, קייטרינג כשלעצמו מציע מגוון רחב יותר, ולעניינו הבשרי, תחום הקייטרינג מציע גם, קייטרינג חלבי, ולמסורתיים גם קייטרינג חלבי כשר. |
מאת: |
prokid |
פורסם ב: |
07/03/2012 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
4042 |
|
 |
מתכון ההמבורגר הסודי של מסעדת מו... |
 |
 |
מתכון ההמבורגר הסודי של מסעדת מו...
זהו הצלחתי אני וחברי הטוב סוף סוף ללהגיע למתכון הסודי של אחת ההמבורגריות הטובות בארץ. אני נשבע לכם אם תכינו אותו כמו המתכון כאן זה יצא לכם מדהים |
מאת: |
שף בשר |
פורסם ב: |
17/05/2011 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
4293 |
|
 |
תבשיל קציצות מרוקאיות של סבתא |
 |
 |
שנים שאני מחכה למתכון הזה מסבתא שלי (שתחייה עד 120)
כל פעם יש לה את אותו משפט: "כפרה עלייך יא אבני איך אני אתן לך את המתכון אני אין לי כמויות".
החלטתי שזהו יום שישי אני אצלה ונעשה שלב שלב עד שנדע את כל הכמויות. |
מאת: |
שף בשר |
פורסם ב: |
17/05/2011 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
5439 |
|
 |
יוצאים לקניות ? על נקניק סלמי ועל נקניק תה , כוכבי הסופר והמטבח |
 |
 |
רבים הם חובבי נקניקים ונקניקיות האוהבים במיוחד שני סוגים של נקניקים – נקניק סלמי וכן נקניק תה , נקניקים משובחים ורבי טעם האהובים מאוד על ילדים ומבוגרים, גברים ונשים בכל הגילאים. נקניק סלמי וכן נקניק תה מתאימים מאוד להכנה בכריך, לשמש כצידה לפיקניק או לטיול, ואין מי שלא יבקש לטעום מהם כאשר תשלפו אותם מהתיק. |
מאת: |
Tal Tuval |
פורסם ב: |
30/03/2011 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
4067 |
|
 |
מה מתכון? |
 |
 |
האמת אני לא ממש אוהבת את האוכל של אמא שלי, יש רק כמה דברים שאותם היא מכינה מאוד טוב, היא מכינה אורז עם ירקות שאני ממש אוהבת, היא מכינה גם פלפלים ממולאים ויוצא לה לא רע, יש עוד כמה דברים שהיא מכינה ממש טוב אבל כל מה שקשור למרקים או בשר, אני לא מסוגלת לאכול את מה שהיא מכינה. מזל שאבא שלי אוהב את זה.... |
מאת: |
ויקטוריה פרידמן |
פורסם ב: |
05/12/2010 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
4066 |
|
|
|
 |
איך לבחור סט סכום? |
 |
 |
בין אם אתם צריכים סכו"ם לארוחות יומיות או לאירוח,סט סכו"ם איכותי הוא פריט ששווה התייחסות.
סט סכו"ם מלא הוא לא מוצר שאתם עשויים לקנות הרבה פעמים בחיים,לכן חשוב לבחור סט סכו"ם איכותי ושתאהבו אותו.
העיצוב ואיכות הנירוסטה שתבחרו יהיו תלוים בעיקר בתקציב אותו אתם מגדירים.
סט סכו"ם איכותי צריך להיות חלק ונוח לאחיזה ביד |
מאת: |
שמחי ובניו כלי בית |
פורסם ב: |
29/10/2016 |
קטגוריה: |
צרכנות וביקורת מוצרים |
צפיות: |
194 |
|
 |
מתכון ל-24 מיני-מאפינס |
 |
 |
הכמויות להלן מתאימות ל 24- תבניות מיני. אם יש
לכם רק 6 תבניות כאלה, אופים בכל פעם 6 מיני-
מאפינס. שומרים את יתרת הבלילה בכלי מכוסה
במקרר וממשיכים לאפות עד שמסיימים את כל הכמות.
למתכון הבסיסי אפשר להוסיף שוקולד צ’יפס (כ 1/2-
כוס) אוכמניות טריות או קפואות או חמוציות מיובשות
קצוצות ( 50 גרם), דבש ( 50 גרם, במקום רבע כוס
מהסוכר) פירות טריים ( 1 כוס קוביות) ועוד. מוסיפים
אותם לבלילה המוכנה, יוצקים לתבניות ואופים. |
מאת: |
שמחי ובניו כלי בית |
פורסם ב: |
29/10/2016 |
קטגוריה: |
מאפים ופסטות |
צפיות: |
180 |
|
|
 |
איך לבחור מכונת פסטה? |
 |
 |
לעיתים קרובות,אלו שנהנים מאכילת פסטה קונים אותה בדרך כלל בחנות אך חבילות פסטה אלו לרוב הן עם חומרים משמרים בכדי לשמור על חיי
המוצר לאורך זמן.הכנת פסטה בבית בעצמך נוטה להימשך זמן רב יותר כאשר היא נעשית בעבודת יד וייבושה על ידי מתקן ייבוש לפסטה אך כאן
ניתן לקבל פסטה טריה ללא חומרים משמרים. מכונת פסטה נותנת לך גם את האפשרות של יצירת כמויות גדולות יותר במהירות לארוחת ערב חגיגית או לאירוח
של חברים. |
מאת: |
שמחי ובניו כלי בית |
פורסם ב: |
29/10/2016 |
קטגוריה: |
מוצרים ואביזרים |
צפיות: |
184 |
|
 |
איך לבחור משחיז סכינים |
 |
 |
אין מטבח פרקטי בלי מספר סכינים איכותיות לקיצוץ מזון במטבח.
גם ארוחה רגילה יכולה להיות מבלוגנת מבלי להשתמש בסכינים טובות.
סכינים באיכות גבוהה מקלים על הכנת המזון ואת מלאכת הבישול והופכים אותו לקל,מהיר והרבה יותר נעים כאשר יש לפחות 2-3 סכינים חדות במטבח. |
מאת: |
שמחי ובניו כלי בית |
פורסם ב: |
29/10/2016 |
קטגוריה: |
צרכנות וביקורת מוצרים |
צפיות: |
238 |
|
 |
טאג'ין כבש עם קוסקוס |
 |
 |
מתכון טעים ומהנה ל-6 סועדים מבית שמחי ובניו,זמן הכנה של 45 דקות,עשוי מרכיבים טבעיים בלבד ללא חומר משמר או אבקות מרק,בריא,קל וטעים,אז קדימה בואו נתחיל לבשל ! |
מאת: |
שמחי ובניו כלי בית |
פורסם ב: |
08/10/2016 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
204 |
|
 |
מתכון לעוף בדבש |
 |
 |
מתכון מעולה,טעים ומתקתק לעוף בדבש וקינמון,קל להכנה,כ-15 דקות בלבד,מתכון חכם להכנת ירקות,בשר ורוטב ב"מכה אחת" עם פילה עוף,אז קדימה בואו נתחיל להכין את הארוחה! |
מאת: |
שמחי ובניו כלי בית |
פורסם ב: |
08/10/2016 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
1376 |
|
 |
מתכון להמבורגר |
 |
 |
מתכון מעולה,קל,טעים ומהנה להמבורגר שהילדים יאהבו,זמן הכנה של 15 דקות,ניתן להגיש בלחמניה,לחם או בלאפה.ניתן להשתמש בתחליפים דומים במידה ואין את כל המרכיבים שבמתכון,אז קדימה בואו נתחיל! |
מאת: |
שמחי ובניו כלי בית |
פורסם ב: |
08/10/2016 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
1389 |
|
|
|
|
|
 |
תבשיל קציצות מרוקאיות של סבתא |
 |
 |
שנים שאני מחכה למתכון הזה מסבתא שלי (שתחייה עד 120)
כל פעם יש לה את אותו משפט: "כפרה עלייך יא אבני איך אני אתן לך את המתכון אני אין לי כמויות".
החלטתי שזהו יום שישי אני אצלה ונעשה שלב שלב עד שנדע את כל הכמויות. |
מאת: |
שף בשר |
פורסם ב: |
17/05/2011 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
5439 |
|
 |
גריל גז - בכיף שלי |
 |
 |
אברהם נפנף, כך קוראים לי כולם, והם יודעים. כשהחברה מתאספים לעשות "על האש" אני שם. ואז הסטייקים נמסים בפה, הבשר יוצא דליקטס, בקיצור, תשאלו את החברה.
הבעיה היא שתמיד כולם מבסוטים ואני עובד, כולם יושבים, מדברים, שותים בירה, צוחקים, ואני מנפנף בא לי עשן לפנים אבל אני ממשיך לנפנף עד שהאוכל מוכן,כדאי שכולם יהיו מרוצים. עד שקם הגאון שהמציא את הגריל גז. |
מאת: |
יעלת חן |
פורסם ב: |
27/10/2010 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
4418 |
|
 |
הסודות מאחורי אסאדו |
 |
 |
אסאדו, בדרך כלל בקר, נצלה על הגריל או על אש. אסאדו נפוץ באזור פמפה בדרום אמריקה והינו מאכל מסורתי של ארגנטינה, אורוגוואי, פרגוואי, צ'ילה והמדינות הדרומיות של ברזיל. אסאדו הינו מאכל נפוץ גם בפיליפינים אך שונה בכך שהוא מבושל בנזיד על בסיס עגבניות ומוגש בצירוף תפוחי אדמה, גזר וירקות אחרים. מתאים לארועים קטנים, וגם יכול להיות מסמר הערב בעריכת ארועים עסקיים... |
מאת: |
דוקטור רן |
פורסם ב: |
16/11/2010 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
4404 |
|
 |
מתכון ההמבורגר הסודי של מסעדת מו... |
 |
 |
מתכון ההמבורגר הסודי של מסעדת מו...
זהו הצלחתי אני וחברי הטוב סוף סוף ללהגיע למתכון הסודי של אחת ההמבורגריות הטובות בארץ. אני נשבע לכם אם תכינו אותו כמו המתכון כאן זה יצא לכם מדהים |
מאת: |
שף בשר |
פורסם ב: |
17/05/2011 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
4293 |
|
 |
מתכון לחג ראש השנה |
 |
 |
ככה זה, בראש השנה כל המשפחה נאספת כולם מביאים עימם ביום הזה את מיטב מעשי ידיהם כמו בכל שנה. כבר טעמתם מכל אותם מאכלים בערך כאורך חייכם? נמאס לכם מאותם מאכלים קבועים שכל שנה מציפים את שולחן החג שלכם? |
מאת: |
אמיר רג'ואן |
פורסם ב: |
05/09/2012 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
4149 |
|
 |
שמירה על בשר בקר ועוף |
 |
 |
מכינים קייטרינג לאירועים קטנים ורוכשים את הבשר כשבוע לפני הארוע? איך שומרים על בשר לא מבושל?
יש לאחסן את הבשר בטמפרטורה נמוכה, בכדי לשמר את איכותו ולמנוע את התפתחותה של בקטריה הגורמת למחלות. מומלץ לקרר בשר בטמפרטורה של מתחת ל 5 מעלות ?... |
מאת: |
דוקטור רן |
פורסם ב: |
16/11/2010 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
4133 |
|
 |
יוצאים לקניות ? על נקניק סלמי ועל נקניק תה , כוכבי הסופר והמטבח |
 |
 |
רבים הם חובבי נקניקים ונקניקיות האוהבים במיוחד שני סוגים של נקניקים – נקניק סלמי וכן נקניק תה , נקניקים משובחים ורבי טעם האהובים מאוד על ילדים ומבוגרים, גברים ונשים בכל הגילאים. נקניק סלמי וכן נקניק תה מתאימים מאוד להכנה בכריך, לשמש כצידה לפיקניק או לטיול, ואין מי שלא יבקש לטעום מהם כאשר תשלפו אותם מהתיק. |
מאת: |
Tal Tuval |
פורסם ב: |
30/03/2011 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
4067 |
|
 |
מה מתכון? |
 |
 |
האמת אני לא ממש אוהבת את האוכל של אמא שלי, יש רק כמה דברים שאותם היא מכינה מאוד טוב, היא מכינה אורז עם ירקות שאני ממש אוהבת, היא מכינה גם פלפלים ממולאים ויוצא לה לא רע, יש עוד כמה דברים שהיא מכינה ממש טוב אבל כל מה שקשור למרקים או בשר, אני לא מסוגלת לאכול את מה שהיא מכינה. מזל שאבא שלי אוהב את זה.... |
מאת: |
ויקטוריה פרידמן |
פורסם ב: |
05/12/2010 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
4066 |
|
 |
קייטרינג בשרי |
 |
 |
כאשר מסעדות מציעות לרוב מטבח בשרי או חלבי בלבד, קייטרינג כשלעצמו מציע מגוון רחב יותר, ולעניינו הבשרי, תחום הקייטרינג מציע גם, קייטרינג חלבי, ולמסורתיים גם קייטרינג חלבי כשר. |
מאת: |
prokid |
פורסם ב: |
07/03/2012 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
4042 |
|
 |
גריל גז בשביל הנשמה |
 |
 |
אנשים אוהבים חופש.לא משנה איפה אתה גר בעולם מה הגיל שלך מהו מצבך המשפחתי ואיך אתה נראה. כולנו אוהבים חופשות וחיים בשבילם. שורדים עוד כמה ימים בעבודה כי אוטוטו יוצאים לחופשה. זה מה שמחזיק ומעודד אותנו. ומהו חופש טוב אם לא אוכל טוב |
מאת: |
zelda |
פורסם ב: |
08/11/2010 |
קטגוריה: |
בשר ודגים |
צפיות: |
3959 |
|
|
|