מאמרים
מאמרים
maker.co.il מאמרים שלום אורח
יום שלישי 15 אוקטובר 2019 מאמרים
מאמרים
מאמרים
מאמרים דף הבית מאמרים מאמרים מאמרים כותבי מאמרים מאמרים פרסם מאמר מאמרים צור קשר מאמרים
מאמרים כניסה | הרשמה מאמרים
מאמרים
מאמרים
פרסום מאמרים חינם > מאמרים > אוכל ומתכונים > בשר ודגים > סידרת מאמרים איך לבחור בשר איכותי? מאמרים
מאמרים
מאמרים
מאמרים
כל הקטגוריות
זוגיות ואהבה
אהבה
דייטנינג והיכרויות
ייעוץ וטיפול זוגי
זוגיות ואהבה - אחר
מאמרים
אוכל ומתכונים
אוכל אורגני
אוכל חגיגי
אירוח, אירועים וסדנאות
בשר ודגים
יין ומשקאות
ירקות וסלטים
מאכלי חלב
מאפים ופסטות
מנות אחרונות
מנות עיקריות ותוספות
מנות ראשונות ומרקים
מסעדות, קייטרינג ומשלוחים
אוכל ומתכונים - אחר
מאמרים
אומנות,בידור ופנאי
אמנות פלסטית
טלוויזיה וקולנוע
מוזיאונים וגלריות
מוסיקה ובידור באירועים
מוסיקה וריקוד
ספרות שירה וכתיבה יוצרת
פנאי ומשחקים
צילום
תחביבים
תיאטרון
אומנות, בידור ופנאי - אחר
מאמרים
אופנה, יופי וטיפוח
אופנה
איפור
ביגוד ואיפור לחתונה ואירועים
הסרת שיער
טיפול בעור
עיצוב שיער
קוסמטיקה
אופנה טיפוח ויופי - אחר
מאמרים
אימון אישי - Coaching
NLP
אימון ביחסים בין אישיים
אימון בקבלת החלטות
אימון ליצירת שינוי
אימון משפחה וזוגיות
אימון קריירה ועסקים
על אימון ומאמנים
אימון אישי- coaching - אחר
מאמרים
ביטוח
ביטוח בריאות וביטוח סיעודי
ביטוח חיים
ביטוח כללי
ביטוח לאומי
ביטוח משכנתא
ביטוח פנסיוני
ביטוח רכב ורכוש
ביטוח אחר
מאמרים
בית, שיפוצים ובנייה
אביזרים, ריהוט ומוצרי חשמל
אדריכלות
בנייה ושיפוץ
בריכות שחייה ונוי
גינון
הדברת מזיקים
הובלה ומעבר דירה
מיזוג וחימום
עיצוב פנג שואי
עיצוב פנים
רכישת ומכירת דירה
תחזוקה נכונה ושימור
בית , שיפוצים ובנייה - אחר
מאמרים
בריאות ורפואה
אורתופדיה ופיזיותרפיה
ארומתרפיה פרחי באך
בריאות גברים
בריאות הנפש
בריאות העור
בריאות העין
בריאות הפה והלסת
בריאות ורפואה-אחר
בריאות תינוקות, ילדים ומתבגרים
דיאטה ותזונה
הפרעות קשב וריכוז
מחלות והתמודדות
מניעה וטיפולים
ניתוחים פלסטיים וטיפולי יופי
נשים, הריון ולידה
נשירת שיער
סרטן
רופאים ומטפלים
רפואה
רפואה כללית
רפואה משלימה ואלטרנטיבית
רפואה סינית
שינה
מאמרים
הודעות לעיתונות
אינטרנט ומחשבים
עסקים, מימון וכספים
צבא וביטחון
הודעות לעיתונות - אחר
מאמרים
חברה ומדינה
איכות הסביבה
אקטואליה
דמוקרטיה, שלטון ופוליטיקה
דת ומדינה
זהות וזכויות הפרט
כלכלה וחברה
מגדר ומעמד האישה
צבא וביטחון
צדק חברתי
שואה ותקומה
תקשורת המונים
חברה ומדינה - אחר
מאמרים
חוק ומשפט
אזרחי
גירושין
דיני בנקאות
דיני חברות
דיני ירושה
דיני מיסים
דיני משפחה
דיני עבודה
דיני רשת
דיני תיירות
דיני תעבורה
הגירה ואשרות
החוק וחוקי התורה
הליכים משפטיים
חוק ומשפט -אחר
חקירות פרטיות
מקרקעין
נזיקין ורשלנות רפואית
עורך הדין והלקוח
פלילי
קניין רוחני וזכויות יוצרים
מאמרים
חינוך, לימודים וידע כללי
בתי ספר ומוסדות לימוד
הפרעות קשב וריכוז
חינוך ולימודים -אחר
חינוך ילדים ומתבגרים
חקר החלל
ידע כללי
לימוד עצמי
לימודים אקדמאיים
ליקויי למידה
מדע פופולרי
מדעי הרוח והחברה
מדעים מדוייקים
סדנאות ולימודי תעודה
מאמרים
כלי רכב
טיפולים ואחזקה
טרקטורונים
ליסינג השכרת רכב
מכוניות ורכבים כבדים
נהיגה ותאונות דרכים
רכב דו-גלגלי
שמאות ומוסכים
כלי רכב - אחר
מאמרים
כספים, מימון ומיסוי
אנשי מקצוע
בנקאות
הלוואות ומשכנתא
השקעות
כלכלת משק בית
כספים, מימון ומיסוי -אחר
מיסוי בינלאומי
מיסוי מקרקעין
מיסוי שוק ההון
מיסים כלליים
מס בולים
מס הכנסה
מס ערך מוסף
נדלן
ניהול חשבונות וביקורת
סיוע וקצבאות
פנסיה
מאמרים
מיחשוב, אינטרנט ועסקים מקוונים
אבטחת מידע
איחסון אתרים
אתרי משחקים
בניית אתרים
דיוור אלקטרוני
מחשבים
מיחשוב ארגוני
מסחר אלקטרוני
ניהול תוכן
עיצוב אתרים
עיצוב גרפי
עסקים מקוונים
פרסום ושיווק באינטרנט
ציוד טכנולוגי ואביזרים
קופירייטינג
קידום אתרים
שיווק באינטרנט
תוכנה
תרבות דיגיטלית
מיחשוב, אינטרנט ועסקים מקוונים - אחר
מאמרים
משפחה
אירועים וחתונות
אלימות במשפחה
גיל הזהב
גירושין
חיות מחמד
ילדים והורות
לידה ואמהות
משפחה - אחר
מאמרים
ספורט וכושר גופני
אומנויות לחימה
אימונים וכושר
הרפייה וטיפולים
חדרי כושר ומאמנים
יוגה
כדורגל וכדורסל
ספורט אתגרי
ספורט תחרותי
שחייה וספורט ימי
ספורט וכושר גופני - אחר
מאמרים
עבודה וקריירה
בטיחות בעבודה
השמה
יחסי עובד מעביד
מציאת תעסוקה ומקצוע
ניהול כוח אדם ומשאבי אנוש
נשים וקריירה
עבודה בחו"ל
עבודה מהבית
קורות חיים
ראיונות ומבחני קבלה
עבודה וקריירה - אחר
מאמרים
עסקים ושיווק
אירועים עסקיים
אסטרטגיה
יבוא - יצוא
יזמות עסקית
יחסי ציבור
ייעוץ לעסקים ואימון עסקי
מחקרי שוק
מכירות
נותני שירותים לעסקים
ניהול
ניהול ידע
עיצוב ואחזקת העסק
עסקים בינלאומיים
עסקים והחוק
עסקים קטנים ובינוניים
פרסום, שיווק ומיתוג
רעיונות לעסקים
שרות ושימור לקוחות
תעסוקה (דרושים)
תקשורת
עסקים ושיווק - אחר
מאמרים
קניות וצרכנות
השוואת מחירים
מוצרים ואביזרים
מתנות
נותני שירותים
צרכנות וביקורת מוצרים
רהיטים
קניות וצרכנות - אחר
מאמרים
רוחניות ושפור עצמי
אסטרולוגיה ונומרולוגיה
גלגול נשמות
גרפולוגיה
העצמה נשית
התמודדות עם מצבי לחץ
חלומות
יהדות
יועצים רוחניים
יופי ורוחניות
מאגיה ומיסטיקה
מדיטציה ויוגה
מימוש עצמי והעצמה
מסע רוחני
נומרולוגיה
פנג שואי
קבלה
קלפי טארוט
רייקי והילינג
תקשור וטלפתיה
תראפיה
רוחניות ושפור עצמי - אחר
מאמרים
שוק ההון
מסחר במניות
מאמרים
תיירות, נופש וטיולים
בתי מלון וצימרים
טיולים בארץ
טיולים בחו"ל
משרדי נסיעות
ספא ונופש
תיירות, נופש וטיולים - אחר
מאמרים
מאמרים
קישורים מומלצים
משכנתא
קבלת הצעה למשכנתא
א-ב במשכנתאות
קבלת הצעה למשכנתא
סדנת משכנתא חינם
מאמרים
משכנתא
משכנתא
יועץ משכנתא
מאמרים
משכנתא
מחשבון עמלת פרעון מוקדם
מחשבון משכנתא קרן שווה
מחשבון משכנתא לעומת שכירות
מחשבון ריבית אפקטיבית לנומינלית
מחשבון ריבית נומינלית לאפקטיבית
מחשבון משכנתא פריים
מחשבון משכנתא גרייס
מחשבון רגישות משכנתא
מאמרים
האחים שי
האחים שי
זיו שי
054-2664662
האחים שי שיפוצים - זיו שי נוכל!!!
מאמרים
מאמרים

סידרת מאמרים איך לבחור בשר איכותי?

דורון וינשטיין
מאת: דורון וינשטיין
פורסם ב: 01/04/2013
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 3543


מאמרים

סילבוס

1.       איך לבחור בשר איכותי

2.       מילון  חלקי הפרה ושימוש נפוץ

3.       טיפים להתעסקות עם בשר

4.       סיכום ונקודות עיקריות 

צבע הבשר - בשר בקר טרי חייב להיות  אדום, אך לא  אדום מבריק מכיוון שדבר זה מעיד כי הוכנסו  חומרים כימיקלים שונים אשר גורמים לבשר להיראות רענן , וכדי שמשך חיי המדף שלו יהיה ארוך .יש לשים לב כי  בנתחים מיושנים ולא מהפשרה שהצבע שלהם  חום  מעיד על כך שהבשר אכן טרי. צבע וצורה נוספים שעדיף להימנע מלרכוש, הוא בשר אשר חלקים ממנו כהים בשל 'התייבשות' שנגרמה מאחסון ממושך ולא נכון

  צורת הבשר – בשר שהוקפא הופשר ונמכר כטרי יהיה רטוב בשל תהליך הפשרה , בשל תהליך ההפשרה, וריחו יהיה שונה מהרגיל.בנוסף צרותו תהיה רופסת סימן מובהק לכך שהנתח לא טרי נוזלים בבשר- הסתכלו על הכלי שבו שוכב הבשר אצל הקצב האם הוא מונח בתוך שלולית נוזלים? אם כן, מדובר בבשר שהופשר . בשר טרי יהיה בעל מרקם קפיצי, וחוזר לצורתו המקורית לאחר שנוגעים בו, לעומתו, בשר מופשר שנוגעים בו משאיר את המקום 'שקוע'. בנוסף בשר טרי ניתן "לסגור" בטיגון, ובבשר מופשר יופרשו נוזלים שלא יאפשרו את התהליך

השומן הנתח  – צבע השומן הוא לבן בלבד ,כאשר השומן בצע צהוב זה מעיד על חוסר טריות. חשוב לשים לב כאשר בוחרים חלק שומני כמו אנטריקוט יש לשים לב כי בין הסיבים של הבשר קיים סיבים של שומן .השומן בין הסיבים שומר על הבשר בזמן שעולה עולה למנגל . השומן נמס  ברכות ועוטף את הבשר מבחוץ ושומר אותו רך  .לכל נתח יש לו את כמות שומן הרצויה שלו  יש כלל אצבע ככל שהפרה מניעה את  אותו החלק יותר, ככה הוא פחות שומני ויותר שרירי, כלומר זהו בשר רזה יותר נתחי בקר רזים נעים בין 5%-10% ונפוצים הם: כתף, צוואר,  ושטייל שבדרך כלל  מהם עושים בשר טחון . באנטריקוט וצלעות יש בערך 20 אחוז שומן.

להלן נתונים  של  אחוזי שומן בבשר בקר ( כל נתונים ביחס ל 100  גרם ). הנתונים משתנים מנתח אחד לשני בבסיס אילו הנתונים.  

סינטה – 104 קלוריות, שומן 2.2 ,כולסטרול 23,חלבון 50

צ'אק – 139 קלוריות, שומן 5.8 ,כולסטרול 31,חלבון 60

כתף מרכזי -128 קלוריות, שומן 4.8 ,כולסטרול 55,חלבון 20

צלי כתף -  141קלוריות, שומן 5.8 ,כולסטרול 57,חלבון 20

שייטל -115קלוריות, שומן 3.4 ,כולסטרול 22,חלבון 46

ויסברטן -96 קלוריות, שומן 1.3 ,כולסטרול 25,חלבון 41

פילה - 129 קלוריות ,שומן 4 , כולסטרול 25,חלבון 61

אנטריקוט - 221 קלוריות ,שומן 15.4 , כולסטרול 49,חלבון 23

צוואר - 159קלוריות ,שומן 8.4 , כולסטרול 29,חלבון 53

צלעות -247קלוריות ,שומן 15.4 , כולסטרול 119,חלבון 27

נתחים רזים הם: כתף, פילה, פילה מדומה, צוואר, מותן, עדיף להשתמש בשיטות בישול שאינן דורשות שימוש מוגבר בשומן: צלייה, אידויבשר בקר טרי עשיר יותר ברכיבי תזונה חשובים, ברזל, אבץ וויטמין B12 ומספק אותם במידת זמינות גבוהה .מנת בשר בקר טרי שמשקלה לאחר ההכנה הוא 100 גרם,מספקת ברזל, אבץ ויטמין B12 . כמויות מוגברות של ברזל, אבץ וויטמין B12 , נדרשות לנשים הרות ומיניקות. הכמויות הגבוהות ביותר של ברזל, נדרשות למתבגרות, נשים בגיל הפוריות ולנשים הרות. אפשר לשלב בתזונה היומית נתח של בשר בקר, ללא שומן נראה לעין, מבלי לעבור את כמות השומן או כמות הכולסטרול המותרות ליום. לאדם הזקוק ל- 2000 קלוריות ליום, כמות השומן המכסימלית המומלצת היא 67 גרם. כמות הכולסטרול המכסימלית היא 300 מיליגרם ליום. כ-50 אחוז מהשומן בבשר בקר מהווה השומן החד בלתי רווי שהוא סוג השומן שמספק שמן זית. לשומן חד בלתי רווי השפעה חיובית על בריאות הלב. כאשר קונים בשר בקר טרי, ניתן לבחור נתחים רזים במיוחד ובמקרה הצורך להרחיק שומן נראה לעין לפני הבישול. 



תגיות של המאמר:


מאמרים
אודות כותב המאמר
מאמרים
מאמרים



מאמרים
מאמרים אחרונים בנושא בשר ודגים מאמרים נוספים של דורון וינשטיין מאמרים נצפים ביותר בנושא בשר ודגים  
מאמרים איך מיישנים סטייק? מאמרים
דוד כהן אחד המושגים שאנו שומעים יותר ויותר כסוד כמוס לאחת בשר טעים הוא יישון הבשר. יישון הבשר הוא תהליך שבו הבשר עובר ריכוך, בצורה מבוקרת ויזומה. לכל מטרה שלא תרצו להשתמש בבשר כדאי לקנות חומרי גלם איכותיים וטריים וללכת לקצב שאנו סומכים עליו המחזיק בבשר טרי ואם חשוב לכם – אז גם כשר.
מאת: דוד כהן
פורסם ב: 13/06/2019
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 79
מאמרים טאג'ין כבש עם קוסקוס מאמרים
שמחי ובניו כלי בית מתכון טעים ומהנה ל-6 סועדים מבית שמחי ובניו,זמן הכנה של 45 דקות,עשוי מרכיבים טבעיים בלבד ללא חומר משמר או אבקות מרק,בריא,קל וטעים,אז קדימה בואו נתחיל לבשל !
מאת: שמחי ובניו כלי בית
פורסם ב: 08/10/2016
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 183
מאמרים מתכון לעוף בדבש מאמרים
שמחי ובניו כלי בית מתכון מעולה,טעים ומתקתק לעוף בדבש וקינמון,קל להכנה,כ-15 דקות בלבד,מתכון חכם להכנת ירקות,בשר ורוטב ב"מכה אחת" עם פילה עוף,אז קדימה בואו נתחיל להכין את הארוחה!
מאת: שמחי ובניו כלי בית
פורסם ב: 08/10/2016
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 1352
מאמרים מתכון להמבורגר מאמרים
שמחי ובניו כלי בית מתכון מעולה,קל,טעים ומהנה להמבורגר שהילדים יאהבו,זמן הכנה של 15 דקות,ניתן להגיש בלחמניה,לחם או בלאפה.ניתן להשתמש בתחליפים דומים במידה ואין את כל המרכיבים שבמתכון,אז קדימה בואו נתחיל!
מאת: שמחי ובניו כלי בית
פורסם ב: 08/10/2016
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 1368
מאמרים מפעל בשר מאמרים
nextarget interactive אחד הדברים האהובים ביותר על הישראלי הוא בשר. לא בכדי אנשים רבים הולכים למסעדות ומזמינים סטייקים, ואפילו יותר אנשים בוחרים לעשות על האש בכל הזדמנות שנקרית בדרכם
מאת: nextarget interactive
פורסם ב: 25/08/2014
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 3755
מאמרים מסורת היא בעולם לצחוק על ה'אמריקאי' אבל צוחק מי שצוחק אחרון מאמרים
Camryn May מסורת היא בעולם לצחוק על ה'אמריקאי' אבל צוחק מי שצוחק אחרון אם חס ושלום ארה"ב תקרוס כלכלית הדבר כמובן יגרום נזק למדינה עצמה אבל מי שישלמו את המחיר הכבד יותר הם קודם כל האירופאים ושאר מדינות העולם, כולל ישראל.
מאת: Camryn May
פורסם ב: 23/02/2013
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 318
מאמרים מתכון לחג ראש השנה מאמרים
אמיר רג'ואן ככה זה, בראש השנה כל המשפחה נאספת כולם מביאים עימם ביום הזה את מיטב מעשי ידיהם כמו בכל שנה. כבר טעמתם מכל אותם מאכלים בערך כאורך חייכם? נמאס לכם מאותם מאכלים קבועים שכל שנה מציפים את שולחן החג שלכם?
מאת: אמיר רג'ואן
פורסם ב: 05/09/2012
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 4092
מאמרים דג נסיכת הנילוס מאמרים
שמחי ובניו כלי בית מתכון זה יציג בפניכם כיצד תוכלו להפוך את דג נסיכת הנילוס למנת גורמה.תערובת של פלפלים צהובים ואדומים החתוכים לרצועות כחלק מהמנה.אז למה את מחכים? בואו נתחיל לבשל !
מאת: שמחי ובניו כלי בית
פורסם ב: 23/05/2012
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 3860
מאמרים מתכון לקציצות בשר וכרישה מאמרים
שמחי ובניו כלי בית קציצות בשר בסיר לחץ כמו של סבתא,הריח והטעם האהובים מפעם.מתכון קל ופשוט להכנת קציצות בשר וכרישה לפי רק אל תשכחו להשאיר לכולם והכי חשוב עבדו לפי ההוראות.
מאת: שמחי ובניו כלי בית
פורסם ב: 21/05/2012
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 3649
מאמרים קייטרינג בשרי מאמרים
prokid כאשר מסעדות מציעות לרוב מטבח בשרי או חלבי בלבד, קייטרינג כשלעצמו מציע מגוון רחב יותר, ולעניינו הבשרי, תחום הקייטרינג מציע גם, קייטרינג חלבי, ולמסורתיים גם קייטרינג חלבי כשר.
מאת: prokid
פורסם ב: 07/03/2012
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 3981
מאמרים פלטת גבינות- ארוחה חלבית מלאה מאמרים
מאכלי חלב גבירותיי ורבותי- מהפך. נמצאה הנוסחה. היא כמוסה בתוך כמוסה... לא עוד קליפות, מיצים, חרצנים. לא עוד התעסקות ולכלוך. לא עוד שטיפת כלים. במקום כל אלה- פלטת גבינות.
מאת: דורון וינשטיין
פורסם ב: 11/01/2014
קטגוריה: מאכלי חלב
צפיות: 3394
מאמרים שף עד הבית כסמל סטאטוס מאמרים
מסעדות, קייטרינג ומשלוחים חוגגים אירוע משמח ?רוצים להפתיע את החברה? נימאס לכם לבשל ?עורכים אירוע אירוח גדול בביתכם? שף עד הבית מהווה כיום סמל סטאטוס בחברה הישראלית .אשר מעיד על המצב סוציו אקונומי שלכם אם אתם יכולים להרשות לעצמכם שף עד הבית אתם כבר ממששים את הלהיט הבא של השכבות החזקות בחברה .
מאת: דורון וינשטיין
פורסם ב: 07/05/2013
קטגוריה: מסעדות, קייטרינג ומשלוחים
צפיות: 199
מאמרים מתכון לרביולי שיזעזע את חושי שבאזור בפה ספיישל לשבועות מאמרים
מאפים ופסטות אופן ההכנה של הרביולי וסגירת המנה : מרדדים את הבצק עם מכונה פסטה למי שאין אפשרי באופן ידני רצוי לקנות עולה בערך 100 ₪. מרדדים את הפסטה וחותכים לקוביות ממלאים במרכז הקובייה את המילוי וסוגרים את בצק הפסטה עם חלמון ביצה מסביב . מכניסים לסיר שחומם מראש עם מים חמים שמן ומעט מלח .שים לב פסטה טרייה מתבשלת מהר יותר בערך 7 דקות. מסננים את הרביולי ושמים בצד . מוסיפים את קוביות חציל וזוקני בעדינות ואח"כ ומוסיפים את הפסטה המוכנה מערבבים על אש קטנה 5 דקות לספגת הטעמים ומגישים עם עלה בזיליקום מעל
מאת: דורון וינשטיין
פורסם ב: 07/05/2013
קטגוריה: מאפים ופסטות
צפיות: 3204
מאמרים אירוע שובר שיגרה מאמרים
אוכל חגיגי שיגרה,שיגרה,שיגרה לכל אחד מאיתנו יש לא פעם אירוע משמעותי אשר מהווה אבן דרך עד סוף חייו . בציר הזמן בחייו לא פעם אנו נזכרים באותו אירוע אשר גורם לנו להתענג על אותו אירוע שילוב של תחושה של געגוע וגם תחושה של גאווה אישית לדוגמא אירועים אשר יכולים להוות אבן דרך : חתונה ,בר מצווה,ברית מילה,בריתה, ימי הולדת חשוב שתהיה לך יכולת גבוהה לתת בחירה נכונה של קייטרינג בשרי לאירועים
מאת: דורון וינשטיין
פורסם ב: 04/05/2013
קטגוריה: אוכל חגיגי
צפיות: 3487
מאמרים שף עד הבית – ארוחה אישית מאמרים
אירוח, אירועים וסדנאות לכל אחד מגיע מדי פעם פינוק ובמיוחד כאשר מדובר באירוע אישי המתקיים אחת לתקופה מסוימת, כגון ימי הולדת, אירועים עסקיים, הפעלות שונות וכדו'. הפתרון של שף עד הבית במקרים אלו מוכח כיעיל ועל כך מיד.
מאת: דורון וינשטיין
פורסם ב: 03/05/2013
קטגוריה: אירוח, אירועים וסדנאות
צפיות: 217
מאמרים קייטרינג ליום הולדת – גדלנו בשנה מאמרים
מסעדות, קייטרינג ומשלוחים יום הולדת הוא אירוע אשר קורה רק פעם בשנה ואולי פעמיים אם חוגגים גם לפי הלוח העברי ומן הראוי לציינו על ידי שירותי קייטרינג ליום הולדת באירוע שיכולים לכלול מגוון רחב של אפשרויות, כגון מגשי אירוח, פלטות שונות וכדו'. איך עושים זאת? תשובות במאמר זה.
מאת: דורון וינשטיין
פורסם ב: 02/05/2013
קטגוריה: מסעדות, קייטרינג ומשלוחים
צפיות: 204
מאמרים חומר למחשבה מונוסודיום גלוטמט מאמרים
אוכל ומתכונים - אחר מונוסודיום (Monosodium ) גלוטמט (glutamate) ראשי תיבות באנגלית MSG.מורכב ממלח נתרן של חומצה גלוטמית, והוא כיום משפר הטעם הנפוץ ביותר בעולם. חומר זה מוסף לעתים למזונות מעובדים ובייחוד אבקות, שימורים ורטבים, במידה שקיים צורך לחזק ולרכז את טעמם. גלוטמט הוא חומצת אמינו טבעי, המשמשת בעיקר בגוף שלנו כדי להפוך את החלבון
מאת: דורון וינשטיין
פורסם ב: 23/03/2013
קטגוריה: אוכל ומתכונים - אחר
צפיות: 2888
מאמרים חשיבות צריכת ירקות באופן שוטף מאמרים
אוכל ומתכונים - אחר ממחקר שערכו על ירקות בעלי צבעים שונים ניתן ציין בוודאות כי כאשר אנו צורכים ירקות עשירים בצבעים, כגון גזר, סלק וגזר וירקות לבנים דבר זה מסייע בהפחתת סיכון לסרטן ומהווה התנגדות לסוגים שונים של סרטן,
מאת: דורון וינשטיין
פורסם ב: 23/03/2013
קטגוריה: אוכל ומתכונים - אחר
צפיות: 2854
מאמרים צ'יז-ס קראסט המלצה על גבינת גאודה מאמרים
מאכלי חלב נותנים בסיסים מקור הגבינה: הולנד עיר הולדת הגבינה: חואדה,דרום הולנד סוג חלב: פרות ערך תזונתי נכון ל-28% שומן ל- גרם : קלוריות 287 ,חלבון 7 גרם,פחמימות 1.9 גרם,שומן 28 גרם כולסטרול 32 מ"ג
מאת: דורון וינשטיין
פורסם ב: 01/03/2013
קטגוריה: מאכלי חלב
צפיות: 365
מאמרים בחירה נבונה של מוצרי חלבי וגבינות איכות מאמרים
מאכלי חלב חשוב מאוד לשים לב בבחירת הגבינות שלנו. הימנעו מגבינות מעובדות, המכילות כמויות גדולות שלחומרים משמרים. . הימנע מגבינות שמשתמשות בחלבון חלב מרוכז, בניגוד לחלב אמיתי. שכמעט כל הגבינות הן עשירות בנתרן, בדוק את התווית ולבחור גבינות נתרן נמוך.גבינה מספקת יתרונות בריאותיים רבים. זהו מקור מצוין לחלבון, סידן וטריפטופן, שהוא חומצת אמינו שגוף האדם אינו יכול לייצר בעצמו.
מאת: דורון וינשטיין
פורסם ב: 01/03/2013
קטגוריה: מאכלי חלב
צפיות: 3343
מאמרים תבשיל קציצות מרוקאיות של סבתא מאמרים
שף בשר שנים שאני מחכה למתכון הזה מסבתא שלי (שתחייה עד 120) כל פעם יש לה את אותו משפט: "כפרה עלייך יא אבני איך אני אתן לך את המתכון אני אין לי כמויות". החלטתי שזהו יום שישי אני אצלה ונעשה שלב שלב עד שנדע את כל הכמויות.
מאת: שף בשר
פורסם ב: 17/05/2011
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 5413
מאמרים גריל גז - בכיף שלי מאמרים
יעלת  חן אברהם נפנף, כך קוראים לי כולם, והם יודעים. כשהחברה מתאספים לעשות "על האש" אני שם. ואז הסטייקים נמסים בפה, הבשר יוצא דליקטס, בקיצור, תשאלו את החברה. הבעיה היא שתמיד כולם מבסוטים ואני עובד, כולם יושבים, מדברים, שותים בירה, צוחקים, ואני מנפנף בא לי עשן לפנים אבל אני ממשיך לנפנף עד שהאוכל מוכן,כדאי שכולם יהיו מרוצים. עד שקם הגאון שהמציא את הגריל גז.
מאת: יעלת חן
פורסם ב: 27/10/2010
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 4395
מאמרים הסודות מאחורי אסאדו מאמרים
דוקטור רן אסאדו, בדרך כלל בקר, נצלה על הגריל או על אש. אסאדו נפוץ באזור פמפה בדרום אמריקה והינו מאכל מסורתי של ארגנטינה, אורוגוואי, פרגוואי, צ'ילה והמדינות הדרומיות של ברזיל. אסאדו הינו מאכל נפוץ גם בפיליפינים אך שונה בכך שהוא מבושל בנזיד על בסיס עגבניות ומוגש בצירוף תפוחי אדמה, גזר וירקות אחרים. מתאים לארועים קטנים, וגם יכול להיות מסמר הערב בעריכת ארועים עסקיים...
מאת: דוקטור רן
פורסם ב: 16/11/2010
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 4380
מאמרים מתכון ההמבורגר הסודי של מסעדת מו... מאמרים
שף בשר מתכון ההמבורגר הסודי של מסעדת מו... זהו הצלחתי אני וחברי הטוב סוף סוף ללהגיע למתכון הסודי של אחת ההמבורגריות הטובות בארץ. אני נשבע לכם אם תכינו אותו כמו המתכון כאן זה יצא לכם מדהים
מאת: שף בשר
פורסם ב: 17/05/2011
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 4274
מאמרים שמירה על בשר בקר ועוף מאמרים
דוקטור רן מכינים קייטרינג לאירועים קטנים ורוכשים את הבשר כשבוע לפני הארוע? איך שומרים על בשר לא מבושל? יש לאחסן את הבשר בטמפרטורה נמוכה, בכדי לשמר את איכותו ולמנוע את התפתחותה של בקטריה הגורמת למחלות. מומלץ לקרר בשר בטמפרטורה של מתחת ל 5 מעלות ?...
מאת: דוקטור רן
פורסם ב: 16/11/2010
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 4096
מאמרים מתכון לחג ראש השנה מאמרים
אמיר רג'ואן ככה זה, בראש השנה כל המשפחה נאספת כולם מביאים עימם ביום הזה את מיטב מעשי ידיהם כמו בכל שנה. כבר טעמתם מכל אותם מאכלים בערך כאורך חייכם? נמאס לכם מאותם מאכלים קבועים שכל שנה מציפים את שולחן החג שלכם?
מאת: אמיר רג'ואן
פורסם ב: 05/09/2012
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 4092
מאמרים יוצאים לקניות ? על נקניק סלמי ועל נקניק תה , כוכבי הסופר והמטבח מאמרים
Tal Tuval רבים הם חובבי נקניקים ונקניקיות האוהבים במיוחד שני סוגים של נקניקים – נקניק סלמי וכן נקניק תה , נקניקים משובחים ורבי טעם האהובים מאוד על ילדים ומבוגרים, גברים ונשים בכל הגילאים. נקניק סלמי וכן נקניק תה מתאימים מאוד להכנה בכריך, לשמש כצידה לפיקניק או לטיול, ואין מי שלא יבקש לטעום מהם כאשר תשלפו אותם מהתיק.
מאת: Tal Tuval
פורסם ב: 30/03/2011
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 4047
מאמרים מה מתכון? מאמרים
ויקטוריה פרידמן האמת אני לא ממש אוהבת את האוכל של אמא שלי, יש רק כמה דברים שאותם היא מכינה מאוד טוב, היא מכינה אורז עם ירקות שאני ממש אוהבת, היא מכינה גם פלפלים ממולאים ויוצא לה לא רע, יש עוד כמה דברים שהיא מכינה ממש טוב אבל כל מה שקשור למרקים או בשר, אני לא מסוגלת לאכול את מה שהיא מכינה. מזל שאבא שלי אוהב את זה....
מאת: ויקטוריה פרידמן
פורסם ב: 05/12/2010
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 4036
מאמרים קייטרינג בשרי מאמרים
prokid כאשר מסעדות מציעות לרוב מטבח בשרי או חלבי בלבד, קייטרינג כשלעצמו מציע מגוון רחב יותר, ולעניינו הבשרי, תחום הקייטרינג מציע גם, קייטרינג חלבי, ולמסורתיים גם קייטרינג חלבי כשר.
מאת: prokid
פורסם ב: 07/03/2012
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 3981
מאמרים גריל גז בשביל הנשמה מאמרים
zelda אנשים אוהבים חופש.לא משנה איפה אתה גר בעולם מה הגיל שלך מהו מצבך המשפחתי ואיך אתה נראה. כולנו אוהבים חופשות וחיים בשבילם. שורדים עוד כמה ימים בעבודה כי אוטוטו יוצאים לחופשה. זה מה שמחזיק ומעודד אותנו. ומהו חופש טוב אם לא אוכל טוב
מאת: zelda
פורסם ב: 08/11/2010
קטגוריה: בשר ודגים
צפיות: 3940
מאמרים

מאמרים
מאמרים
מאמרים
מעוניין לפרסם את מאמריך בחינם? מעוניין להגיע בקלות ללקוחות וקולגות פוטנציאליים? הרשם עכשיו ופרסם מאמרים.
כללי:
תנאי שימוש באתר
הנחיות העורכים
מדוע לפרסם מאמרים?
 
 
אתר נבנה על ידי סייטמאסטר בע"מ - בניית אתרים מקצועית וקידום אתרים במנועי חיפוש.